Ett normalt upplägg

SkäggRock är ett så kallat coverband som går att boka in med en till tre musiker beroende på budget eller typ av event. Proffsmusiker med tusentals spelningar i bagaget , allt från födelsedagsfester till festivaler. Bandet utgår från Bollebygd som ligger mellan Göteborg och Borås. Coverbandet SkäggRock går att boka in över hela Sverige.

Bandet kommer med all utrustning som behövs när det gäller ljud och ljusanläggning (proffsutrustning) Det enda ni behöver tänka på är framdragen ström. Scen är önskvärd men inte alltid nödvändig om det är en mindre tillställning. Det finns tillgång till en trådlös mikrofon för tal. Ett normalupplägg brukar vara att bandet spelar ett, två eller tre set a` 40 minuter.

Quiz, karaoke eller trubadur

Om ni vill ha en quiz till kaffet eller en karaoketävling så ska detta bokas innan. Finns även möjlighet att boka in trubadur som förband. Coverbandet behöver ha tillgång till lokalen två till tre timmar innan gästerna anländer för att hinna sätta upp anläggning och soundchecka. Lite mat och dryck gör att bandet spelar bra låtar :-). Om ni funderar på en temafest så kan vi ordna det. Kontakta oss gärna om ni har frågor.

Skäggrock-till-festen